Bestill Time Her: 51 67 43 10

Våre Tannleger 

 Tannlege Christine Skumsnes
 Tannlege Arne Skumsnes
 Tannlege Inger Christine Wigen
 Tannlege Arne Osvik

Tannlege Christine Skumsnes
Tannlege MNTF uteksaminert i Bergen 2007. Har jobbet på tannlegesenteret siden da. Utfører akutt behandling og alt innen konvensjonell tannbehandling, deriblant hvite tannfyllinger, rotfyllinger, krone/bro, trekking av tenner, rens, bleking.  Hun synes det er spesielt spennende å gjøre estetiske oppbygninger på nedslitte fortenner og har hatt en del kursing i dette. Hun kan også ved spesielle behov gjøre behandlinger på ettermiddag/kveldstid/helg etter individuell avtale.

Tannlege Arne Skumsnes

Tannlege MNTF uteksaminert i Bergen 1981. Var med og etablerte Tannlegesenteret på Vågen i 1996. Jobbet i den offentlige tannhelsetjenesten før den tid. Utfører alt innen allmenntannpleie. Spesialkompetanse i implantatprotetikk - dvs kan lage kroner og broer på implantater for trygdens regning/HELFO-refusjon. Er glad i kirurgi - gjør en god del småkirurgi og setter implantater.

Tannlege Arne Osvik

Spesialist i periodonti (tannkjøtt- og tannbenssykdom) MNTF. Ferdig utdannet allmenntannlege i 1973. Fullførte videreutdanning i periodonti i 1981. Har jobbet i den offentlige tannhelsetjenesten frem til 2011.
Jobber nå siden 2012 en dag i uken hos oss. Utfører hovedsaklig tannkjøttbehandling, samt en del kirurgiske inngrep.

Du Finner Oss Her:

Tannlegesenteret på Vågen
Vågsgaten 41, 4. etg.
4306 Sandnes

Kontakt Oss: 

 51 67 43 10
 post@tannlegesenteret.com

Følg Oss:

Hjemmeside opprettet av